Ons verhaal

Wij zijn dispuut Eileithyia, een pas in maart 2014 opgericht dispuut, maar zeker niet onbekend! We hebben hard gewerkt aan ons verschijnen en dit is niet onopgemerkt gebleven in het studentenleven in Nijmegen. Met een grote inzet van alle meiden hebben we het zo ver weten te schoppen dat we sinds 4 juni 2015 een officieel dispuut zijn binnen de N.S.V. Carolus Magnus! Dit is de meest traditionele studentenvereniging binnen Nijmegen waar wij graag een steentje aan willen bijdragen en wel met een moderne twist!

 

Dispuut Eileithyia bestaat uit een bruisende, liefdevolle en enthousiaste groep meiden, welke zichzelf het beste kan omschrijven als een ware vriendinnengroep. Er is een grote diversiteit, er zijn veel verschillende persoonlijkheden, interesses en studies. We zijn allemaal naar Nijmegen gekomen om te studeren en daarbij wordt met het dispuut het uiterste uit de studententijd gehaald! Van elke donderdag dispuutsavond in Café van Rijn, tot borrels, toernooien, late avondjes op de kroeg en vele variërende gezellige activiteiten! Kijk ook eens bij de foto’s en op onze facebookpagina voor een kleine indruk.

 

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Ben je benieuwd hoe je studentenleven eruit zou kunnen zien als lid en om samen Nijmegen te betoveren met het verschijnen van dispuut Eileithyia? Je bent van harte welkom om eens langs te komen tijdens de introductie of op een dispuutsavond het hele jaar door! Neem vooral contact met ons op via dispuuteileithyia@gmail.com of bel Femke (06 45 21 68 21).

 

Hopelijk tot snel en veel liefs,

De meiden van dispuut EileithyiaProudly created by Emke van Meggelen

Edited by Dispuut Eileithyia