Ons verhaal

Wij zijn dispuut Eileithyia, een pas in maart 2014 opgericht dispuut, maar zeker niet onbekend! We hebben hard gewerkt aan ons verschijnen en dit is niet onopgemerkt gebleven in het Nijmeegse studentenleven. Met een grote inzet van alle meiden hebben we het zo ver weten te schoppen dat we sinds 4 juni 2015 een officieel dispuut zijn binnen de N.S.V. Carolus Magnus! Dit is de meest traditionele studentenvereniging binnen Nijmegen waar wij graag een steentje aan willen bijdragen en wel met een moderne twist. 

 

Dispuut Eileithyia bestaat uit een bruisende, liefdevolle en enthousiaste groep meiden, welke zichzelf het beste kan omschrijven als een hechte vriendinnengroep. Er is een grote diversiteit en er zijn veel verschillende persoonlijkheden, interesses en studies. We zijn allemaal naar Nijmegen gekomen om te studeren en daarbij halen wij met het dispuut het uiterste uit onze studententijd!  Van elke donderdag dispuutsavond in Café van Rijn, tot borrels, toernooien, late avondjes op de Kroeg en vele variërende gezellige activiteiten! Kijk ook eens bij de foto’s en op onze Instagram voor een kleine indruk.

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Ben je benieuwd hoe je studentenleven eruit zou kunnen zien als lid en hoe het is om samen Nijmegen onveilig te maken met het verschijnen van dispuut Eileithyia? Je bent van harte welkom om eens langs te komen tijdens de introductie of op een dispuutsavond of borrel het hele jaar door! Neem vooral contact op met Marit (0642962498) of stuur ons een berichtje via Instagram (dispuuteileithyia).

 

Hopelijk tot snel en veel liefs,

De meiden van dispuut EileithyiaProudly created by Emke van Meggelen

Edited by Dispuut Eileithyia